MER

“Troonil oskab iga teine istuda, aga mängida kojanarri, selleks on aru vaja" - Anton Hansen Tammsaare

Ma ei kavatse suukorvi kanda!

Teate, ma ei tahtnud selles kannan-ei kanna maski leerides osaleda, aga mingi hetk viskab sita ventikasse. Mul on kõrini sellest maskikandmisest. Ma ei saa maski kanda, sest mul on astma ja olen kuulnud, et astmaatikud lämbuvad maskis ära, minu andmetel sureb sellese 80% astmaatikuid. Ja ma pole mingi koer ka, et suukorvi pean kandma! Ma käisin eile Selveris ja pidin selle 10 minuti jooksul ära surema. See on põhiseaduse vastane ja ajaloo suurim inimkonnavastane kuritegu – koonduslaagrid on selle kõrval nagu spaapuhkus!

Ja palun avage oma silmad, kes kogu selle kätepesujamaga endale raha taskusse kühveldab – JAH, SEEBIFIRMAD!

Ausalt öeldes ma isegi kahtlen, et koroona üldse olemas on. Ma lugesin internetist Rockefellerite lekkinud faili, kus on samm-sammult kirjas, kuidas nad kavatsevad inimkonna orjastada, ära kiibistada ja ajju programmid panna. 5G mastidega nad juba alustasid, vaadake ise, kuidas linnud taevast surnult alla kukuvad. Nad on inimkonna juba ära nummerdanud – me oleme kõik numbrid. Ma tahaksin oma isikukoodist loobuda, sest ma ei allu süsteemile, kas keegi teab, kuidas seda teha?

See on ikka megakahtlane asi, sest ega neid arste usaldada ei saa. Neile juba seal meditsiinikoolis tehakse ajupesu ja nad teevad seda, mida ravimifirmad käsivad. Ma kuulsin oma tuttava tuttava nõo sugulaselt, et tema vanaema jäi tegelikult turult bussile joostes auto alla, aga talle pakkus perearst 200 eurot, kui ta ütleb, et vanaema suri koroonasse. Sealt see statistika kõik tuleb. Pealegi ma arvan, et statistikas on ka inimesed, kes surid tegelt vanni uppudes, aga neil oli parajasti koroona ka, nii et see läheb kirja koroonasurmana.

Mina seda koroonatesti kindlasti tegema ei hakka, isegi kui kästakse, sest ma olen kuulnud, et seal otsas on 5G kiip, mis sulle ajju topitakse. Ühele mu sugulase tuttavale tehti ja nüüd ta usub koroonasse.

No olgu, mis sellest siis on, et inimesed koroonasse surevad? Neid on nii vähe ju ja nad on pealegi vanad ka – elatud küll. Ega mina ei pea selle pärast nüüd Hollikasse minemata jätma?

Kust me üldse teame, et nad surnud on? Isiklikult ma ei tea kedagi, kellel on koroona ega kes sellesse surnud on, järelikult ei saa seda olemas olla, sest Eesti on nii väike ja kõik teavad kõiki.

Ja vaadake, palju üldse inimesi südame- ja veresoonkonnahaigustesse sureb! Ja grippi! Miks sellest keegi ei räägi? Tahaks palun täpset statistikat, mitu inimest viimase ööpäeva jooksul murdis jalaluu ja mitmel inimesel on veenilaiendid. Ma seda Terviseameti gripiblogi ei usu, sest nad on kinnimakstud. Olen seal Terviseametist mööda sõites näinud küll, kuidas nad sealt välja tulevad, rahakotid punnitavad taskutes.

Ja ega mu esivanemad pole meid niisama vabaks võidelnud ja Balti ketis seisnud, et nüüd peaksin Ratase käsul suukorvi kandma! Unustage ära! Protesti märgiks lakun veel bussis kõik käepidemed ka üle.

Nii et inimesed, palun tehke silmad lahti ja ÄRGAKE! Nad üritavad meid kiibistada ja orjastada! Iga loll saab aru, et mingit koroonat pole olemas ja see oli juba ammu plaanis!

Viskan väikse reklaamiminuti ka lõppu – mu poes saad Quarantine&Chill küünla 20 prossa soodsamalt koodiga “aitäh”, tseki siit.

*Kes aru ei saanud, see kõik oli nali, eks

Laigi ja jaga:
fb-share-icon
« »