MER

“Troonil oskab iga teine istuda, aga mängida kojanarri, selleks on aru vaja" - Anton Hansen Tammsaare

A mis ma vahepeal teinud olen

Ma olen viimasel ajal olnud jube hõivatud mõttetööga. Ma olen selline imelik inimene, et ma kipun endas jubedalt kahtlema ja mulle ei meeldi väga muutused. Tähendab, muidugi need meeldivad mulle, ma lihtsalt alguses ajan muutustele sõrgu vastu.

Igatahes on mul juba iidamast-aadamast olnud peas mõte teha oma firma. Täpsemalt mingi aasta aega tagasi hakkasin sellele mõtlema kui ma, mäletate, neid küünlaid tegin. Firma tegemine on käkitegu, võite ju öelda – logid portaali, paned nime, täidad seal mõned lahtrid, maksad riigilõivu ja asi ants. Pealegi ei kaasne mul sellega ka erilist riski, sest ma pakun peamiselt ju kirjatöid – seega mul pole mängus seal ka raha, mida kaotada. No olgu, küünlaosale läheb jah raha, aga samas kui keegi neid ei osta, eks mul on siis paar kasti küünlaid kodus. Maailmalõpus kulub ikka ära.

Aga ei, sõbrakesed, minu jaoks oli see suur eneseületus. Mul eelnes sellele kuude ja kuude viisi endas kahtlemist ja vabanduse leidmist, miks peaks asja edasi lükkama.

Aga siin ma olen – novembris tegin selle ära ja… Praegu ma päris kõiki asju firma alla üle viia ei julge, see on minusuguse inimese jaoks ikka protsess, aga küünlaid hakkasin jälle tegema ja e-pood sai ka valmis: https://tahmamari.ee/

Küünlad on jumala head, garanteerin teile. Hinnad on kallivõitu, tõsi, lihtsalt ma tahan ise teha kvaliteetsed ja pirakad küünlad, mitte seda sojavaha sinna vaikselt tilgutada, et megalt vahelt teenida, seega pole midagi teha. Aga praegu saan alguse puhul teile pakkuda 20% soodukat. Selleks pange ostukorvis sisse kood “aitäh”. Ja noh, kui võtate kolm küünalt, on transport ka tasuta.

Küünlamüügist on mul plaanis vanaemale uus elutoamööbel osta, jumal teab, et inimene vajab seda, nii et aitäh kõigile juba ette, kes jõulukingiks või niisama endale küünlaid ostavad 🙂

Laigi ja jaga:
fb-share-icon
« »