MER

“Troonil oskab iga teine istuda, aga mängida kojanarri, selleks on aru vaja" - Anton Hansen Tammsaare

Vandenõuteooriakolmapäev: Bill Gates teab, kus ma elan. Ausõna

Rahva seas liigub selliseid jutte, et ka kõige suurem teaduse usaldaja hakkab kõiges kahtlema. Nii minagi pärast esimest Pfizeri doosi ärkasin vähemalt nädal aega niimoodi üles, et esimese asjana silmad lahti tehes kontrollisin, ega mul ometi saba taha kasvanud ei ole ja külmkapile lähenesin väga ettevaatlikult, hari käes, sest pärast veel ongi magnet käevarres ja lendan niimoodi pauhti vastu külmkappi, et löön pea ära.

Siis nädalad möödusid ja ohutunne ka kadus. Kuni tänase saatusliku pärastlõunani, kus ma sain aru, et kiibijuttudel võib olla täiesti tõepõhi all. Te ju teate, et kui helistad arstile, pead iga kord monotoonselt ette vuristama oma nime, isikukoodi ja kogu eluloo. Aga ei, mitte täna.

Helistasin mina Confidosse: “Tere! Sooviksin tulla tegema 2. Pfizeri vaktsiinidoosi.”
Neiu teisel pool telefoni: “Kohe uurin… Merje Miller, jah?”

Mina oma peas: “KUST KURAT TA MU NIME TEADIS? Ma ei öelnud oma nime. Kuidas? No nüüd on küll pekkis, panidki kiibi ära! Kust nad muidu teavad, kes helistab? Mida nad mu kohta veel teavad??”

Mina väga kahtlustaval toonil: “Jah, aga… ma ei öelnud oma nime, kust te teate?”

Neiu: “Telefoninumbri järgi.”

Mina: “Ahaa, loogiline.”

Nüüd on asi selge. Need süvariigi reptiilid on nii väljaõpetatud, et neil on igale asjale vastus varnast võtta. Nad on ohtlikumad ja nutikamad kui me arvasime, sõbrad vandeseltslased. Suhtuge ülima ettevaatlikkusega ja olge hoiatatud.

Laigi ja jaga:
fb-share-icon
« »