MER

“Troonil oskab iga teine istuda, aga mängida kojanarri, selleks on aru vaja" - Anton Hansen Tammsaare

Selgeltnägijate tuleproovi tulemused: tüdruk või poiss?

Esimene trimester oli väga lihtne. Kahtlaselt lihtne. Kuni teised naised oksendasid ja iiveldasid, vilistasin mina viisijuppi ja nautisin elu.
Teine trimester algas sellega, et ma oksendasin esimest korda, sest see viimane lonks kohvi… no ütleme nii, et kohvi ma siiani ei joo. Või noh, ma üks kord üritasin naabrinaise juures juua, aga mul oli pärast seda kohvi nii paha olla, et ma mõtlesin, et ma hüppan aknast alla. Aga siis mul tuli meelde, et ma elan esimesel korrusel ja mul on akna all ainult pori, nii et sellest poleks eriti kasu.
Samuti ei taha ma süüa midagi peale puuviljade. Liha on suur no-no. Ma hakkan lihtsalt öökima nagu kass, kes üritab karvapalli välja oksendada.

Kogu muu tervis on ka kolinal läinud sinnasamusesse. Vererõhk on kõrge, preeklampsia oht suur, rasedusdiabeet… nädalavahetusel oli verejooks, kus ma mõtlesin, et nüüd on küll kõik, aga kontrollis käies selgus, et kõik on siiski korras.

Mul oli plaanis homme perega Maltale puhkame minna, aga ma oma tervise pärast jätsin selle asja ära – pole mõtet riskida ja seal põdeda, kui midagi juhtub.

Ma tahtsin lapse sugu teada võimalikult vara ja seda saabki varakult teada Niptify testiga, aga ämmaemand ütles, et käi enne Oscari uuringul ära ja kuna seal oli laps viieline, siis polnudki Niptify’d mõtet teha ja… siis ma mõtlesin, et käiks Šoisi juures ära ja teeks siis gender reveal peo, aga kuna mu üks õde on Sansibaril, teine läheb homme Maltale, siis ma peaksin ootama ja ootama… Kes titeasjadest midagi ei tea, siis Šois on naistearstide seas bossmees, kellel on uhke aparaat, millega näeb varakult soo ära. Ühesõnaga ma panin lihtsalt Šoisi juurde aja kinni, et sugu teada saada.

Täna oligi see kaunis päev, mil selgus, kas beebi on poiss või tüdruk.

Mis te arvate? Noh, kui te mind Instagramis jälgite, siis te juba teate.

Igatahes on Šois… päris huvitav mees. Naljamees. Igatahes pole ma vist pikka aega nii palju puid alla saanud – selgus, et ma olen see meie-emme. 😀 Noh, teate küll, et meie kakasime täna ja meie… Igatahes, ma rahulikult räägin, et teate meil oli siin verejooks möödunud nädalal… ja tema kohe sõnasabast kinni, et ahaa – meil! Isal oli ka kaastundest verejooks? Isadel tavaliselt kaastundest kõht kasvab, aga et verejooks ka – seda pole kuulnudki!

Uuringu lõpus ka mees küsis, et kuidas selle füüsilise aktiivsusega on, et pärast verejooksu soovitati rahulikult võtta – kas ujuma näiteks võib minna?
Doktorihärra kohe haaras sõnasabast kinni, et no muidugi üritab isa diskreetselt küsida, et kas vahekorras tohib olla – võib ikka!
Nali meie kulul, sest… mu mees pidas füüsilise aktiivsuse all päriselt silmas seda, et ma ujuma läheks… sest ma enamasti laman nagu emavaal ja keeldun end liigutamast.

Ei aga tegelt oli tore. Saime ka teada, et Iris on… tegelikult poiss. Nii et selgeltnägijate tuleproovi mul asja ei ole. Tegelikult pole ka pojakesel viga, see oleks nagunii olnud mu teine valik.
Keeruline oli nimega ja ma otsustasin, et lasen siis pojale valida nime mehel. Seda tingimusel, et see on minu valitud nimi. Nii et poja nimeks saab Miikael.

Piibli järgi on Miikael Iisraeli ning kristliku koguduse taevane kaitsja, taevavägede juht, õiguse ja kohtumõistmise, ent ka armu ja halastuse ingel. Koos teiste peainglitega kuulub ta kaheksandasse üheksast ingellike jõudude astmest ning on kõigi üheksa ingliseisuse patroon, headuse, aususe ja inimkonna hüvede eestseisja. Ta on inimeste eestkostja Jumala juures, toetab surijaid ja juhib nende hinged taevasse. Apokalüpsises on tema ülesandeks lõpliku võidu saavutamine kurjuse jõudude üle. Käes hoiab ta saua – jumala käskjala sümbolit ja peeglit, mille kaudu saab jumalikku ennustusvõimet.

Laigi ja jaga:
fb-share-icon
« »