Minuga juhtus tõeline ilmutus. Okei, ma kohe räägin teile!

Ühesõnaga, ma kasvatan lilli ette suvila aeda. Mul pole õrna aimugi, mida ma teen, aga see vist natuke isegi toimib, sest need kasvavad. Mõned on küll pisut välja veninud ja mul on tunne, et peaks need istutama suurte taimede potti. Seepärast võtsin mina lahti internetisügavused ja ladusin aga ühe ehituspoe e-poes potte virtuaalsesse korvi. Ma olen selline ökovend, et eelistaks ilusaid puidust kaste, mitte mingeid rotang- või plastikkökatseid. Aga sellised korralikud puidust kastid maksavad oma 40-50 eurot per tükk.

Olin juba kõik ostukorvi ladunud ja valmistusin kiirelt ära maksma, et ma suure arve peale ümber ei mõtleks. Ja ID-kaardi lugeja ei toiminud. Mul on vahel harva nii, et siis peab arvutile restarti tegema ja jälle töötab. Aga restardiga on see värk, et siis kipub enamasti hoolega ja pikalt välja valitud ostukorv kaotsi minema. Kui üks asi on ostukorvis, siis savi, aga kui peab seda kõike otsast peale tegema, siis…

Oi ma olin pahane. Kirusin, et no kuramuse lugeja küll!

Eks ma tegin siis restardi ära ja kuna ma ei viitsinud kõiki neid asju uuesti otsida, siis hakkasin blogisid lugema. Sattusin Käopesa blogisse ja kae nalja, Miiu on ostnud täpselt sellised lillekastid nagu mulle meeldiks. Kaesin kohe Nordikcraft lehte ja palusin endale mõned kastid (suur 20.-, väike 15.-). Ja tuuakse veel koju ära ka, sest nad teevad tiiru Tallinnas neljapäeval, no millest me räägime!

Aitäh, jumal! Aitäh, Miiu. Aitäh, Nordikcraft.

Laigi ja jaga:
fb-share-icon