MER

“Troonil oskab iga teine istuda, aga mängida kojanarri, selleks on aru vaja" - Anton Hansen Tammsaare

Aeg minna edasi… eraldi

Sorry pealkirja eest. Meie lähme ikka koos edasi, kus tal sital must pääsu on… 🙂

Ma ei tea, kas te olete tähele pannud, aga nii kui Mallukas tegi oma clickbait pealkirja, et ajakirjandusele ninanipsu anda, said teatud ärikaksikud ka haisu ninna, et nii võib kena rahakese kokku ajada. Või noh, ei saa öelda, et haisu ninna, sest nad on ennegi üritanud seda vist, aga nüüd aktiveerusid kohe jube mahlakate pealkirjadega.

Täna jälle jooksis ette marimellide tasuline postitus pulmapildiga ja pealkirjaga “Aeg minna edasi… eraldi”.
Ma maksan küll mitme blogi lugemise eest ja mul pole selle vastu midagi, et toetada blogijat. Ma saan teoorias ka aru, et mingid lahutuspostitused või suur goss püüavad rohkem ostjaid, aga nagu… ma eeldaks, et siis on sisus ka midagi põnevat, mitte lihtsalt suur pealkiri ja ämbritäis sooja õhku. Oleks võinudki siis ainult pealkirja kirjutada, milleks üldse sisule oma sõrmi kulutada?

Igatahes ma huvi pärast ostsin selle postituse (et näha KUI clickbait see on) ja… noh, hoiatus seisab ees, et sisu ei tohi jagada, sellele järgneb rahaline trahv, nii et ma ei saa teile öelda, mis seal postituses kirjas ON. Aga ma võin teile öelda, mis seal postituses kirjas kindlasti EI OLE – seda, et nimetet paar lahku läheb.

Ma ei saa aru, kuidas see äriskeem töötab, aga ju siis töötab. Mu loogiline mõtlemine ütleb mulle, et kui postituses oleks tõesti midagi põnevat, siis ma ostaks järgmise postituse ehk ka. Aga kui ostad, seal on mingi suvaline jura, siis järgmist ei ostaks ju enam, sest tead, et ega seal midagi nagunii pole?

Aga no mida ma ka tean, ma teenin blogiga sandikopikaid ainult. Aga võibolla on päris hea äriskeem. Tegin esialgse plaani, millised mu esimesed tasulised postitused olla võiks:

  • Ajasin end kiilaks!? Sisu: käisin juukseotsi lõikamas
  • Olen nüüd üksikema! Sisu: mees käis korra poes
  • Šokeeriv! Oskariga haiglas! Sisu: käisime perearsti juures
  • Mu mees käis teise naise juures! Mis edasi?! Sisu: mees käis emal külas
  • Murdsin jalaluu?! Sisu: vaatasin aknast välja, et on libe ja nii võib jalaluu murda, nii et ei läinud õue
  • Võitsin lotoga! Kas tulla töölt ära? Sisu: võitsin keskruudumängus 2 eurot
Laigi ja jaga:
fb-share-icon
« »