MER

“Troonil oskab iga teine istuda, aga mängida kojanarri, selleks on aru vaja" - Anton Hansen Tammsaare

A mis su hobid on?

Mäletate, kuidas lapsepõlves ikka tegeleti igast asjadega – kes käis jalgpallis, kes kunstiringis, kes kooris laulmas. Ma ka niisama ei istunud, olin ikka aktiivne laps. Uskuge või mitte, aga kõige kauem tegelesin iluvõimlemisega, kus mu selg pekki keerati. Klaverit mängisin, ehkki mulle oleks nagu elevant kõrva peale astunud. Oh jumal, ma käisin isegi korvpallitrennis tükk aega, hispaania keelt õppisin ka.

Nüüd kui minult täiskasvanuna küsitakse, et mis mu hobid on, millega ma väljaspool tööd tegelen, siis ma olen nagu… mees, ma olen praktiliselt 30aastane – päeval ma teen tööd, pärast tööd ma teen süüa ja siis ma vaatan kuu-uurijat ja siis ma lähen magama, okei? Tatra keetmine järgmise päeva lõunaks on mu hobi. Peamiselt tatar herneste, paprika, maisi ja törtsu majoneesiga on mu lemmikhobi (ausalt, mu lemmiklõuna).

Aga ma loomult olen suht yes-man ikkagi, et kui keegi kuskile kutsub, siis ma enamasti lähen ka. Näiteks käisime Saaremaal hobustega ratsamatkal.

Nagu… sorry, aga ma ei saa aru, mis hobustes erilist on. Paljud on nagu… oumaigaad hobused on nii graatsilised ja ilusad ja hobused on parimad loomad maailmas. Mul pole midagi otseselt hobuste vastu, aga nad on mu lemmikute loomade nimekirjas põhimõtteliselt eelviimased. Et ma võin neid kaugelt vaadata, aga lähedalt suhtun rohkem nagu skepsisega. Öelge mulle, kuidas saab nunnu olla loom, kes lööb sulle kabjaga näkku, kui sa ta selja taga seisad. Ei kõla väga nagu inimese sõber, kes nõnda heast peast kallale tuleb.

Aga täna me käisime vehklemas ja see oli küll ülilahe. Ma olen alati see vend, kes alguses (ja enamasti ka lõpus) vingub kõige rohkem. Vehklemine tundus ikka hirmus ja ma olin täiesti kindel, et ma saan peksa ja hakkan nutma. Olgu, ma enamasti kaotasin, aga üks kord ma isegi võitsin, nii et sometimes lose, always win.

Koju sõites arutasime abikaasaga, et täiega lahe oleks iga kuu midagi uut proovida – näiteks võiks järgmisena minna squashi või ronima… Tundes meid me ei tee seda never :D, aga siiski – mis on teie hobid?

Laigi ja jaga:
fb-share-icon
« »