MER

“Troonil oskab iga teine istuda, aga mängida kojanarri, selleks on aru vaja" - Anton Hansen Tammsaare

Millised titeasjad meil juba olemas on?

Ma olin kunagi veendunud, et kui ma kord beebi saan, siis ma hakkan kohe-kohe-kohe asju ostma. Reaalsus oli midagi muud. Ma pole siiani suutnud ühtegi asja osta, esimese asja me ostsime alles eile ehk 16. nädalal.

Miks? Ma ei tea, kui loogiliselt see kõlab, aga mul on hirm, et ma ostan valed asjad ja need üldse ei kõlbagi. Kas te teate, et kõigi titeasjade jaoks on oma Facebooki grupp, kärude, turvahällide, kandelinade… et neis kõigis orienteeruda ja parimad asjad välja valida, ma peaks vist täiskohaga kandelinauurijaks hakkama. Nii et ma olen asjade kohta uurimist ja ostmist edasi lükanud, lootuses, et jumal taevas saadab mu pähe informatsiooni, mida ma ostma pean või keegi ütleb mulle lihtsalt, et osta see ja teine. Samas ma olen seda meelt, et võiks asju vaikselt ostma hakata, muidu lõpus on hull stress, et kõik asjad vaja kuskilt korraga seljas koju vedada ja oleme sellised:

Mingi nimekiri mul on olemas, ma googeldasin, mida titel vaja on ja sealt selle sain. Mõned asjad olen juurde lisanud.

BabyBjörni tooli saame kingiks!

See oli ühtlasi ka esimene asi, mis me välja valisime, sest mu ülemus uuris, mis me kingiks tahaksime. Uurisin teistelt naistelt, mis nemad valiks sellises eelarves ja võitjaks sai BabyBjörni tool, mis pidi täiega teema olema.

Kandekott – olemas!

Esimene asi, mis me ostsime, oli aga kandekott. Beebigrupis jagas keegi kollast kandekotti Marketplace’ist, ma uurisin, et mis ta uuena maksab ja parajasti oligi soodukas (muidu on 150, praegu 75). Hindasin selle heaks soodusrahaks ja küsisin mehelt, et mis ta kollasest arvab, kas ta tihkaks sellist ilmarahva ees kanda… enne kui asi otsustatud oli, oli tema juba kandekoti ära tellinud. Nii et see on meie poole teel! Saab vahepeal kassi kanda või midagi.

Riided-riided-riided!

Ma ei saanud ka mehest maha jääda ja kuna mul oli nagunii Roccasse apteeki asja, mõtlesin, et hüppan mõnest riidepoest läbi, ehk saab inimesele mõned riided ka.

Sain kinnitust tõsiasjale, et poisteasjad on maruigavad – need on kõik lihtsalt sinised. Esimesena astusin sisse Kidzone’i, kust mulle enim meeldisid Mothercare riided. Seal oli jube mugav ka see, et peal oli kirjas, mis vanusele asjad sobivad. Ja riidepuud sai ka ostuga kaasa, kus on peal kirjas, et kuni 1-kuuseni, 1-3 kuud jne… Ma praegu võtsingi ainult need pisemad asjad.
Jube keeruline on valida, kuna inimene sünnib südasuvel ja mu aju ei tööta, mida lapsed suvel kannavad. Kas pikad varrukad on okeid? Kõige rohkem mulle meeldib see Next helesinine kampsik, sellel on karukõrvad ka ja cuteness overload.

Siis läksin kõrvalasuvasse Polarn O. Pyret poodi ja kahetsesin kohe kõiki oma oste. Seal olid sada korda armsamad riided! Sealt ma võtsin kaks komplekti ja mul on reaalselt tunne, et kõik teised riided on nende kõrval nagu tükk sitta.

Ostsin sellise rüü.

Ja sellise nunnu kollase komplekti, mis on ühtlasi minu lemmik. Seda oli erinevates toonides ka ja osadel olid samasugused mütsikesed. Mul on tunne, et ma pean sedasama lihtsalt igas toonis ja suuruses ostma ja asi ants, inimene riietatud kogu eluks. Kui poeg on 25 ja läheb sellessamas kollases rüüs töövestlusele, siis ta tänab mind, et olen ta terve elu riietega ette varustanud.

Lutid-lutid-lutid

Ma sain Kidzone’ist ostuga kaasa veel mingi luti ja lutipudeli, nii et tundus paslik, et inimesel võiks mõni lutt ka olla. Bibs lutte ma teadsin juba iidamast aadamast, sest need on nii nunnud, nii et tellisin need ka lõpuks ära siit.

Väike rebane

Kuna ma olin nii elevil kõigist titeasjadest, siis ma ei saanud õhtul ka und ja scrollisin titepoode läbi, siis jäi silma selline rebasega vannirätik. Mul on rebasega samas toonis Öölooma magamismask ka, nii et ma saaksime match‘ida. Siis ma hakkasin mõtlema, kuidas me veel saaks match‘ida ja ma ei saanudki magama jääda selle suure mure pärast. Oh, emaduse suured rõõmud.

Laigi ja jaga:
fb-share-icon
« »