web analytics

13 kommentaari

 1. Mairi
  3. jaanuar 2018 @ 19:16

  Mulle meeldib üks tekk ja ühe teki all magamine ka 🙂 minu jaoks eraldi teki all magamine on nagu üksi magamine 😀

  Reply

 2. kats
  3. jaanuar 2018 @ 23:41

  10 prossa on ikka väga niru soodus 😀

  Reply

  • merjeblogi
   4. jaanuar 2018 @ 00:15

   tõ tsjo? minu komplekti pealt 7 euri, see on ju sada krooni 😀

   Reply

 3. Grete
  4. jaanuar 2018 @ 01:23

  Mul just oli see häda, et mul eksiga koos olemise ajast endiselt 2 tekki (no tegelt siis oli üldse 3 vahepeal, sest 2 tekki on mõnus ja raske) ja oi bljäää kui tüütu on voodipesu osta nii… Sain emalt 2 komplekti jõuludeks, et tekikottide arv klapiks, aga nüüd on mul ka 2 lina mis on liiga väikesed 😀

  Reply

  • merjeblogi
   4. jaanuar 2018 @ 01:50

   Oot, linu müüakse ju eraldi? Ma pole vähemalt küll näinud tekikomplektis lina 😀

   Reply

   • Grete
    4. jaanuar 2018 @ 02:39

    Sain kingiks linadega jah (ma üldiselt ise ei raatsigi neid ostmas käia, lasen kinkida). Ja nüüd avastasin, et need punased linad teevad mu roosaks ka. Eriti tore.. 2 päeva mõtlesin, miks mu valge küünelakk roosa on 😀 juuksed ka kuklast roosad raudselt, ise lihtsalt pole näinud.

    Reply

    • merjeblogi
     4. jaanuar 2018 @ 02:41

     mul oli ühe rätikuga kunagi nii, et kuivatasin end ära ja värvusin roosaks. arvasin, et mul on mingi lööve 😀

     Reply

 4. J
  4. jaanuar 2018 @ 01:46

  Ostsin Votexist 2 lina ja ei ole rahul. Ilus, mõnus jne aga mingi loll omadus on materjalil korjata KÕIK ¤%#” mis vähegi saab – kassikarvad (mul ei ole kassi! :D), juuksekarvad, muu sodi, mis vaiba külge jääb jne. Teiste linade puhul sellist asja ei ole.

  Reply

  • merjeblogi
   4. jaanuar 2018 @ 01:49

   Huvitav, mul aeleb kass igal pool ja karvad külge ei jää. Samast materjalist, puuvillasatiinist?

   Reply

 5. loosik
  4. jaanuar 2018 @ 02:07

  oh, mulle meeldib alati just kodumaiseid tegijaid toetada, aga kuna kohe pole võimalik, siis kas see sooduskood kehtib paari kuu pärast ka?
  kommin siia ka, et blogikujundus on tõesti natuke ebamugav silmale kohe hoomata. ja ma alguses ei leidnudki kommentaare üles (võiks ka nende arvu kohe esilehel näidata) ja tüütu on üle related postide kerida.

  Reply

  • merjeblogi
   4. jaanuar 2018 @ 02:11

   Kehtib ikka 🙂 Jaa, eks mõned kalad on sees, mida veel timmima peab, võtan arvesse 🙂

   Reply

 6. Kadi
  4. jaanuar 2018 @ 02:55

  Kuupäev on vist ka vale, kommentaarid on homse kuupäevaga 😁

  Reply

 7. Mi
  5. jaanuar 2018 @ 00:17

  Mulle meeldiks üks suur tekk, aga mu elukaaslane ei ole selle variandiga üldse nõus kahjuks. Samas eraldi tekkidega mõnna aga seda lähedust pole kahjuks ja voodipesu on ülitüütu vahetada ka.

  Reply

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga