web analytics

11 kommentaari

 1. Liisa
  6. aprill 2018 @ 09:47

  Sisuturunduslugude tegemine on rohkem reklaamivaldkonnas töötamine ikka, sest nende sisu ei ole klassikaline ajakirjanduslik sisu, vaid toote, teenuse vmt reklaam. Juba loo ülesehitusele kehtivad nõuded on hoopis teised kui ajakirjanduses. Või noh, õigem vist oleks öelda, et ajakirjanduses kehtivad nõuded (ühes loos mitu erinevat allikat, igale osapoolele sõnaõigus jne), mis sisuturunduses ei kehti.

  Reply

  • merjeblogi
   6. aprill 2018 @ 09:51

   Seda muidugi, aga ajakirjanduses selles mõttes, et ajakirjandusettevõttes 🙂

   Reply

 2. K
  6. aprill 2018 @ 10:10

  Mina töötan ka meedias! Oleme naabrid põhimõtteliselt! 😃 Ja mitte mingit tööd ma teha ei taha, ma isegi ei tunne nagu töötaksin, Pigem on see puhas rõõm. 🙂

  Reply

  • merjeblogi
   6. aprill 2018 @ 10:13

   Kus sa naaber oled? 😀

   Reply

 3. Karina
  6. aprill 2018 @ 11:08

  Ma ka oma tööga rahul- kuigi vahepeal on tõesti sama tunne nagu sul , kui on mega raske , et kes mu ometi siia tööle võttis ja kas ta lõi kuskile end väga kõvasti ära😂😃
  Mul polnud administraatori ametist õrna aimu ka mitte, kuigi ma olin ennem turva-administraator. Nüüd olen juba poolteist kuud uues kohas olnud ja sisuliselt sarnanevad mu tööülesanded ikkagi assistendi/sekretäri omadega. Ametinimetus on lihtsalt teine 🙂
  Igatahes, viimane nädal olen üksi siin olnud ja sellega olen enda võimekuse proovile saanud panna(et kas saan ikka hakkama) . Tuleb välja et saan ikka kui tahan 🙂

  Reply

 4. Häly
  7. aprill 2018 @ 17:56

  Mina töötan rõivaettevõttes tootmise poole peal. Ehk siis vastutan kogu toodangu eest ehk siis tootmisjuht. Läksin ma sinna lõputööd tegema ja nüüd aasta aega hiljem ikka seal. Ise olen rahul ja mornina küll tööle ei lähe. Töökeskkond on tore, töökaaslased ja ülemused on toredad. Ja kui ikka vaja vahepeal korra ära käia kuskil, siis ega nad kätt ette ei pane. Ja eks ma olen ka paar korda mõne asjaga suutnud puusse panna, aga meeletult pahane pole keegi mu peale õnneks olnud, sest eks algajal ikka juhtub.

  Reply

 5. Rents
  8. aprill 2018 @ 13:19

  Kas seda muret ei ole, et kui töö juures päev otsa kirjutama pead, siis blogida enam eriti ei viitsi? Mul küll tuleb vahel ette, aga no töökeel on inglise keel, siis blogima peaks juba selle pärast, et eesti keeles ka end veel kuidagigi väljendada oskaks. 😀

  Reply

  • merjeblogi
   8. aprill 2018 @ 16:18

   Ojaa. Ma ju kirjutan veel Mobipunkti blogi ka, nii et mul on kogu aeg tunne, et ma olen täiesti tühjaks kirjutatud 😀 Pluss vabal ajal ei taha eriti arvutis ka olla

   Reply

   • Rents
    9. aprill 2018 @ 11:10

    Jep, seda ka, et tahaks õhtutigi ilma ekraanita olla, kui oled päev otsa ekraani vahtinud.

    Reply

 6. Lily
  12. aprill 2018 @ 20:54

  Kuidas sa koolis saad käidud, kui täisajaga töö?

  Reply

  • merjeblogi
   13. aprill 2018 @ 06:59

   Igasse loengusse ei jõua, aga üritan aega planeerida nii, et maha ei jääks. Pealegi mul on töökoht kooli kõrval, pole kaugele minna ja tööarvuti saan kaasa võtta. 🙂

   Reply

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga