web analytics

7 kommentaari

 1. Alli Kass
  5. aprill 2018 @ 12:48

  Teretulemast valgekraede maailma 🙂 Harjud ära ja hakkad veel armastama seda kõneviisi. Väga normaalne on öelda, et planeerime kohtumise nädalale 20, ma nädal 19 puhkusel.
  Ja kõik tähtajad antakse kvartaalselt. Ntks selle projekti tähtaeg on Q1 lõpp (=31. märts).

  Reply

 2. Gerli
  5. aprill 2018 @ 13:39

  Telefoni kalendris pead vaadet muutma, siis näed sealt ka nädalaid. Mul oli eelmisel aastal sama teema, et järsku hakkasid kõik nädalates rääkima. Nüüd olen ise ka ära harjunud.

  Reply

 3. Printsess
  5. aprill 2018 @ 17:05

  Minul teevad paljud kliendid samamoodi, aga mul on õnneks kalendris nädalate numbrid ära toodud. Alguses oli päris harjumatu niimoodi, aga nüüd olen ise ka juba päris ära harjunud, kuigi ma ise niimoodi kunagi ei räägi. Lihtsalt klientide pärast olen pidanud harjuma 😀

  Reply

 4. Nell
  5. aprill 2018 @ 17:38

  Tootmismaailmas käib elu nädalates. Tüütuks läheks kliendile teada anda, et kauba saavad vahemikus 23. -27. 04. Eriti mõistlik kaugemate kokkulepete puhul.

  Reply

 5. Vaike
  5. aprill 2018 @ 17:42

  Minu arust on oluliselt lihtsam ja lühem öelda, et mul on aega kohtuda 17ndal nädalal, mitte sellel nädalal, mis algab 23. aprillil.

  Reply

 6. Birx
  5. aprill 2018 @ 17:49

  Jumal tänatud et keegi pole veel mulle mingitest nädalatest jahunud, ma läheks sellisel juhul täiega närvi. Mul on vaja konkreetset kuupäeva ja isegi nädalapäev oleks tore sinna juurde 😀 Mind on ajanud siis isegi segadusse kui raseduse puhul räägitakse nädalast, jah ma tean, et see ongi raseduse puhul täiesti normaalne ja levinud, aga ma kunagi ei jaga seda kus maal see naine siis peaks olema oma rasedusega 😀 Ei või siis rääkida sellest mitmes kuu on!! Ma tõesti loodan et see mingiks trendiks ei saa, sest siis jookseb mul aju kokku. Aga siiani veel vähemalt siin Soomes küll kuulnud pole 😀

  Reply

 7. Hõbe
  5. aprill 2018 @ 18:39

  Ma pidin telefoni kalendris eraldi aktiveerima selle seade, et näitaks, mitmes nädal on. Hea, et seal oli selline seade. Muidu ei saaks muhvigi aru.

  Algus on lihtne ja aasta lôpus ka, sest 52 on viimane (vist?). Aga mis inimesed need on, kes reaalselt nii môtlevadki? Annaks siis teistele ka selle vôlutableti, mis sinna maagilisse nàdalamaailma viib.

  Reply

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga