web analytics

5 kommentaari

 1. E
  22. oktoober 2018 @ 22:06

  Ära ikka avalikult siin kopeeri teistele horoskoopi, panevad veel vangi vm.

  Reply

  • merjeblogi
   22. oktoober 2018 @ 22:10

   Kirsti Timmeril on tasuta horoskoop ju. Viide autorile olemas, mis sa hing veel tahad? 🙂 Kui kopid lampi suure meediaväljaande kõige müüdavamat tasulist artiklit kümnetele tuhandetele lugejatele, siis ei pane tõesti imeks. 😀

   Reply

 2. RK
  23. oktoober 2018 @ 09:06

  Läksin ka piiluma, et mis Kaalude kohta öeldud on. Kahte nädalat piilusin ja no väga mööda 🙁 Lootsin, et ehk on ka maagiliselt kõik täppi minu kohta 😀

  Reply

 3. Kellukas
  23. oktoober 2018 @ 18:00

  Tema horoskoop ei lähe kahjuks täppi.Ainuke mis täppi läheb on La Tene oma.Soovitan!Olen kindel et ka Sina üllatud nagu mina alguses.

  Reply

 4. Manjana
  23. oktoober 2018 @ 20:05

  Ma horoskoope usun küll, aga mulle meeldib, kui nad on täpselt minu sünnikellaaja järgi tehtud. Netis selliseid kelleaaja täpsusega kohti mitmeid.
  Aga, jah, ma neitsi ja tööd pole viimasel kuul rabanud, hirmu ka pole sellepärast tundnud ja armastusele olen mõelnud küll, pole mul mingit needust, kui ise end ära ei nea, ehk endale olematuid probleeme välja ei mõtle. Reisi ostsin 26. septembril ära.

  Reply

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga