web analytics

5 kommentaari

 1. Birx
  25. mai 2015 @ 22:32

  Ma ei ole ise kunagi selle peale tulnud, et oma sõbrannade peale kade olla 😀 Kui keegi hakkab trenni tegema siis ma ei mõtle, et ai krt nüüd saab ta ilusaks või kõhulihased, vaid pigem ikka positiivselt et oi kui tubli ikka ja kui ma võtangi malli ja hakkan midagi järgi tegema siis pigem on mulle see positiivne mõju mitte kadedus. Mul lapsepõlve sõbranna alati siuke paksuke olnud ja ta võttis üle 10 kilo maha ja nüüd nagu piitsavars, pigem just imetlen, et megatubli, et suutis sellise pöörde teha mida temast keegi poleks tegelikult uskunud.
  Aga noh jah, kadedaid inimesi on ikka megalt palju maailmas.

  Reply

  • merjeblogi
   25. mai 2015 @ 23:08

   issand, ega ma halvas mõttes kade ole 😀 Samamoodi on hea meel, et tal hästi läheb ja tahaks ise ka

   Reply

 2. m
  25. mai 2015 @ 23:59

  mis autokoolis sa muidu varem käisid?

  Reply

  • merjeblogi
   26. mai 2015 @ 00:28

   MG 🙂

   Reply

 3. Gerda
  27. mai 2015 @ 18:55

  Kurat, ma nüüd mõtlesin, et peaks ka kooli tagasi minema. 😀

  Reply

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga