IDEE: advendikalender suurtele poistele

Ma ei tea, minu jaoks saabus detsember kuidagi ootamatult. Oli-oli-oli-oli november ja siis PAUH, esimene detsember. Järsku oli Instagram kuusepilte täis, päkapikud käisid, Michael Buble ronis oma koopast välja, kõigil naabritel olid aknal vilkuvad tuled (ma vahel tõsiselt imestan, kuidas inimesed suudavad sellises vilkuvas toas elada, ma saan peaaegu insuldi juba nende akende vaatamisest).

Enne ma olin ikka suurim jõulusõber üldse. Ma ütlen, et kool tõmbab sinust välja kogu elurõõmu (naliii, noored, käige koolis)… enne olin ma kogu aeg, jess detsember, JÕULUD! Nüüd ma olen… eiiiiiii, detsember, eksamid…

Igatahes… ma pole suurem asi meisterdaja. Alati kui ma üritan midagi meisterdada, siis ma mõtlen pärast, et võibolla ma ei peaks ikkagi meisterdama.

Ilmselt te sellist advendikalendrit olete juba kõik näinud ja ma olen viimane inimene ilma peal, kelle jaoks see midagi uut on, aga nägin Facebookis sellist pilti ja mõtlesin, et hirmus äge idee teha selline kellelegi, kellele õlu meeldib. Noh, päris hommikuti enne autoga tööle sõitmist oma aknakest avada ei tasuks, aga…

Vaja on selleks ühte suurt kasti õlut, kus on sees täpselt 24 purgikest nagu oleks see just advendikalendriks loodud. See kast tuleb poest koju tassida ja see on oodatust keerulisem, sest see on päris raske ja see käe… pide läks katki.
Siis tuleb kast pakkida pakkepaberisse ja arvutada välja, mitu ruutu peab joonistama, et kokku tuleks neid 24. Sellepärast on mul ka purgid tagurpidi, sest ma teisele poole tegin kogemata 32 ruutu… Teen teie elu lihtsamaks: ühte ritta neli, teise kuus.
Siis võib veel kasti ära kaunistada ja ongi valmis!
2A5DD95D-6829-4720-A7D1-91231C3EEB73

image

Comments

comments

Üks mõte “IDEE: advendikalender suurtele poistele

  1. Kiks

    Igal purgil võiks kasti sees ka oma lahter olla, papiga eraldatud. Või siis ei tohi kasti püsti tõsta, sest kui alumisest servast õlle ära võtad, kukub ju ülevalt kohe uus asemele. Muidugi oleks variant kirjutada numbrid 1-24 järjest. 🙂

    Vasta

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga