Eliidist ja muust

Minu arvates on blogiauhindade jagamine igavesti tore mõte ja kindlasti lahe sündmus. Küll aga koorus just välja probleem, millest mu aski postkast täiesti ummistunud on, et mida mina arvan “eliidist”, kellele ei kõlba sellele üritusele tulla.
Nimelt e-pood Siison oli otsustanud, et nemad ei taha omaltpoolt auhindu välja panna, sest “suuri” blogisid e. iga inimene saab aru, et mõeldud on suuri ilu- ja moeblogisid, üritusele ei tule. Okei noh.
Mind on lugematuid kordi saadetud kotte lappama, kui olen koostööd pakkunud. Sealhulgas on seda teinud Siison 😀

Oh-My-God-Who-The-Hell-Cares-Gif-On-Family-Guy

Ma saan täiesti aru, miks see seltskond moeblogijannasid ei taha üritusele tulla. Ega mina ka otseselt taha nende kõõmade üritusele minna ja ei peagi, aga kuna tegu on ikkagi lugejate antud häältega, siis oleks tobe omavahelisi probleeme esiplaanile seada.

Ma ei tea, kas ma olen ainus inimene, kellele tundub meganõme, et nüüd kampa blogijaid lõõbitakse, et nad on “lahedad tüdrukud”, keda igale poole kutsutakse ja nüüd neile blogiauhindade jagamine ei kõlba. Tõsiselt lõpetage ära! Üks lammas ees, teised kohe järgi.

large

image

Comments

comments

13 mõtet “Eliidist ja muust

 1. AM

  Ma ei saa ka aru, miks see nüüd järsku nii hull probleem on, et Siison koostööd teha ei taha, eriti kui neil pidavat terve kotitäis hullult palju lahedamaid auhindu juba olemas olema. Tõesti ei arva, et ainult suur lugejate hulk tähendaks, et nüüd on igal ettevõttel kohustus kõik koostööpakkumised vastu võtta. Kui nad leiavad, et ei ole nende sihtgrupp, las nad siis olla, keda huvitab? 😀 Selline näpuga näitamine, et näe, nemad ei taha meiega mängida, sest nende meelest on teised hoopis lahedamad, on ikka väga labane.

  Vasta
  1. liis

   Asi oli pigem nende vastuses, et a la “suured ei osale, siis nemad ka mitte.” Poleemika ei tulnud lihtsalt mitte toetamisest.

   Vasta
   1. merjeblogi Postituse autor

    Jah, ütlesidki ju, et nad ei toeta, sest suuremad blogid seal ei osale. Suuremaid oleks nad ilmselt pidanud täpsustama, et suuremad ilublogid ei osale, keda nad muidu toetavad. 🙂
    Ma ei saa aru, mis siis on 😀

    Vasta
 2. B

  Minu meelest võiks nii olla, et kõik saavad hääletada 1 korra. Ma ei ole kindel, kuidas seda reguleerida saaks, aga mingi variant ikka leiduks.

  Lisaks Malluka FB lehel juba kommentaarid, et “Oo kõikides kategooriates, kus kirjas oled läks hääl sulle ja ma teisi ei tahagi üldse vaadatagi” Ma ütleks, et mallukast on küll kindlasti palju paremaid beebiblogijaid ning ka stiilsemaid blogijaid. Huumor ja lemmikblogi ning elustiiliblogi-okei, maitse asi. Aga natukene see Kanye-värk siiski jah, mida oma FB lehelgi mainisid 😀 Sams muidugi tore, et ta kõigis kategooriates vähemalt end nominendiks ei pannud, kuigi rahvas esitas teda küll kõigis.

  Vasta
  1. Mallukas

   Ma nõustun sinuga, et ei ole ma just oluliselt ammu enam beebiblogija ega kindlasti mitte ka stiilseim blogija (sinna ma jäin vist kogemata sisse, sest ma ise ei pand esiti seda listi kokku). Jätsin ennast sinna nominandiks siiski, kuhu eeldasin, et mu blogi võidaks liigitada. Samas lõpuks on nagunii nii, et iga blogi saab olla ainult ühe kategooria nominaat (pluss siis eriauhinnad, sest sinna ei saa piiri panna, et üks ei võiks olla teine).

   Seega endale ma enivei üle ühe auhinna jagada ei saa, kui te seda kardate, et see mingi… minu tseremoonia hakkab seal olema.

   Mallu

   Vasta
  1. merjeblogi Postituse autor

   mallukas ja marimell
   kuulge, rahunege maha, ma seda NIII halvasti ka nüüd ei mõelnud, et peate mulle tõrvikuga ukse taha tulema 😀 Lihtsalt kõõmad noh ei meeldi

   Vasta
 3. B

  Aga kas sellega ei saks kuidagi midagi ette võtta, et kõik 1 korra hääletada saaks? Ja kui üks blogija nt võidab praegusel hääletusel kahes kategoorias, sisi kes otsustab, kumba kategooria nominaat ta on?

  Vasta
  1. Mallukas

   Kahjuks ei anna jah, sest see leht ei võimalda seda. Lisaks on paljudel inimestel nii, et IP muutub nagunii teatud aja tagant, seega ei oleks eriti ka vahet.

   Kui inimene on saanud kahes kategoorias kõrge koha, siis vaatame, kummas rohkem hääli sai ja selles saab auhinna.

   Vasta
 4. Pole

  See Blogiauhindade idee on hea, kuid minu meelest annaks seda tunduvalt paremini korraldada. Ma arvan, et oleks parem kui korraldajateks oleks keegi kes ise blogi ei pea või auhinnale ei kandideeri. No okei, korraldajad korraldajateks, aga kogu see hääletamise süsteem on konarlik. Kohe oleks võinud olla spets leht mitte Malluka blogi kommentaarid vms kuhu saab oma hääle anda. Rääkimata siis sellest, et hääle võiks anda enda nimega (mis võib avalikult varjatud olla)ehk ikka nii, et kõik saaksid anda ainult ühe hääle. Võiks olla paremini organiseeritud, praegu on nagu lihtsalt selline.. laiali valguv asi.

  Vasta

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga