antrekoot

Antrekoot

Ristik võlus kuskilt välja Faugeresi Chateau St Roch de Laurensi 2007. aasta veini. Mmmmmm lõhnab nagu mustsõstrad…
Lisaks lõikasime antrekoodi umbes 1,5 cm paksusteks tükkideks ja praadisime mõlemalt poolt 2 minutit, praetud poolt maitsestasime meresoolag ning viilutasime õhukeselt.
Kastmeks sai dijoni sinep, oliiviõli, sidrun, rosmariin, petersell, küüslauk, sool-pipar + praemahlad.
Ja kõrvale isetehtud friikad.
Ja nüüd vaatame telekat… vist esimest korda üle kahe kuu 😀

image

Comments

comments

2 mõtet “Antrekoot

  1. Merje

    Ma lihtsalt lõikan sellised tükid ja siis friteerin kuumas õlis potis

    hea trikk teada saada, kas õli on piisavalt kuum, on nii, et viskad õli sisse väikse leivatüki ja kui see kohe särisema hakkab, võib friikad sisse visata

    Vasta

Lisa kommentaar

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga