MER

“Troonil oskab iga teine istuda, aga mängida kojanarri, selleks on aru vaja" - Anton Hansen Tammsaare

Neli viisi, kuidas olla vaimsem inimene

Lugesin täna päris põnevat arutelu selle kohta, kuidas ravimid on halvad ja kuidas haiguste ravimiseks peaks ikka tegelema oma lapsepõlvetraumadega. Kuna mul on ka ikka pea 30 aastat elukogemust turjal ja igasuguste inimestega kokku puututud, siis kirjutan teile oma teejuhi, kuidas olla vaimsem inimene.

Pane oma sõnavara paika

Vaimse inimese kõige tähtsam tööriist on tema sõnavara. Esimese sammuna peaks tegema endale selgeks, mis on tšakrad. Kui te ei tea, mis on tšakrad, siis need on nähtamatud eneregiapöörised teie kehas, mis peavad kindlasti olema tasakaalus. Tšakrad koosnevad vibratsioonist, millest omakorda koosneb kogu maailm ja nendes voolab eluenergia, mis oma korda manifesteerub aura kujul. Selles mõttes, et kui su eluenergia on halb, siis su aura on musta värvi ja kui hea tuju, siis su aura on lilla. Seda näeb spetsiaalsete piltide abil, mida saab esoteerikapoes keldris teha. Aga põhiline on ikka universum, mida peab kuulama, mis mõjutab kogu sinu füüsilist ja vaimset keha.
Tervitades teist vaimset inimest tuleb kasutada hindukeelset tervitust namaste, mis tähendab lühidalt: “Ma kummardan jumalikkuse ees sinus.”

Pane oma hoiak paika

Ainult vaimse inimese kombel kõnelemisest ei ole palju kasu, sest sa pead sedamoodi ka välja nägema. Ma ei mõtle selle all sinu riietust, vaid sinu üldist olekut. Igal endast lugupidaval vaimsel inimesel on kindlasti kaelas poolvääriskivi. Kivid on saadetud siia maale universumi poolt, et toetada meie vaimset arengut ning nende vibratsioonitase on nii kõrge, et neid palja kõrvaga ei kuule, küll aga oma vaimse kõrvaga ja energeetilise tunnetusega. Kivi valimine ei ole keeruline. Selleks peab minema Loitsukellerisse, kividele rahulikult otsa vaatama ja nad valivad sind ise. Muidugi ei tohi jätta kivi puhastamata, sest see kogub endasse negatiivse energia – seda peab tegema allikas voolava vee all või täiskuuööl matta maasse, et universum kivi vibratsioonidega jälle täidaks.
Vaimne inimene ei hooli kõigest materiaalsest ja usub, et me kõik oleme üks. Seega et olla teistega üks, tasub neile minna hästi lähedale, vaadata pikalt sügavalt silma ja muidugi igal võimalusel teist inimest kallistada või katsuda. Algajal vaimsel inimesel ei tasu muretseda selle pärast, et inimesed alguses sellele imelikult reageerivad, sest nad ei ole lihtsalt veel samal vaimsel tasemel kui sina ega saa aru, kuidas universum töötab ja meie tšakrad peavadki olema vastamisi. Sa võid neid aidata, minnes neile hästi lähedale, vaadata sügavale silma ja küsida, et kas nende sisemine laps kardab lähedust läbielatud lapsepõlvetraumade tõttu.

Kuidas saada hakkama mittevaimsete inimestega

Kui kõik muu on paigas, on vaimse inimese suurim probleem see, et keegi ei ole lihtsalt tema vaimsel tasemel ning ei mõista teda. Vanaema muretseb, et kuidas sa siis liha ei võta ja arst on pahane, et vaktsiinid on tegemata. Hakkad aina enam märkama, kuidas ajalehed kirjutavad, et piim on kasulik ja televiisoris mõjutatakse meid valima minema. Vaikselt hakkavad silma ka keemiarajad lennukite taga ning hinge tükib kahtlus, kas võibolla on meile alati valetatud selle kohta, et Maa on ümmargune. See kõik on normaalne, see on osa protsessist.
Mittevaimsete inimeste probleem on lihtsalt selles, et nad elavad silmad kinni. See on väga tavapärane, sest juba maast-madalast koolis surutakse meid raamidesse ega lasta meil õitseda nagu vaimsed olendid, kes me oleme. Nad ei saa aru, et ravimifirmad teenivad nende pealt lihtsalt raha ja inimesed pole kunagi nii haiged olnud. Kui vaimne inimene jääb haigeks, siis esiteks peab ikka üle vaatama oma tšakrad, milles võivad lihtsalt energiavõnked paigast ära olla, mitte võtma tablette, mille pealt kurjad ravimifirma pahalased raha kokku kühveldavad.
Sellega peab lihtsalt leppima ja kinnitama mittevaimsetele inimestele, et kunagi, kui nad on valmis ja näevad universumi tõdesid, oled valmis nad avasüli vastu võtma.

Vaimse inimese hobid

Kui sa oled vaimne inimene, siis kindlasti pead sa endale leidma vaimsed hobid. Üks põnev asi, millega vaimsed inimesed tegelevad on mediteerimine. See on tegelikult väga lihtne. Sa pead maha istuma, oma iPhone’ist mantrad mängima panema, viiruki süütama, rätsepistes maha istuma ja silmad kinni panema. Alguses võib see olla natuke igav, aga ma garanteerin, et mõne minuti pärast tunned end ühena univeresumiga. Räägitakse, et mõned mungad on meditatiivses seisundis aastaid.
Kindlasti tasuks proovida ka erinevaid muid vaimsete inimeste hobisid. Näiteks ekstaatiline tants. Häbeneda ei maksa midagi, sest me oleme kõik vaimsed olendid. Nii lööb Kakumäelt pärit indiaani šamaan nurgas trummi ning kõik tantsivad enda tšakrad korralikult tasakaalu.

Kui ekstaatiline tants ning mediteerimine on juba tehtud ning vaimne areng peab edasi arenema, on edasijõudnute tase ayahuasca, konnamürk ja LSD. Ei maksa olla suletud meelega nagu seda on valitsus. Need ained avardavad sinu meeli ning neid on kasutatud juba sajandeid iidsete hõimude poolt. Need ained panevad sind nägema sinu hinge, mis väljub justkui su kehast ning aitab sul parandada sinu minevikumustrid.

Need punktid on kindlasti abiks sulle, kui sa soovid alustada oma vaimset teekonda valgustumise poole. Namaste!

Laigi ja jaga:
fb-share-icon
« »